tisdag, september 18, 2007

Vikten av en tvättid

Många har svårt att förstå hur viktig en tvättid kan vara. En tvättid kan göra eller förstöra en kväll, en vecka eller hela ditt liv.

När du har en bokad tvättid är det mycket viktigt att du inte kommer försent. För om du kommer försent, har du förlorat chansen att tvätta på upp till några veckor. Om du kommer försent är det alltid någon annan som tar din tid. Det finns alltid någon som gör allt för att ta din tvättid. Har du inte ett elektroniskt låssystem till din tvättstuga kan människor till exempel kasta ut din tvätt för att ta din tvättid. Det är i sådana fall mycket viktigt att då och då titta till din tvätt, så att du vid dessa tvättattacker kan kasta ut din motståndares tvätt.

När du har ett elektroniskt låssystem till din tvättstuga är det mycket viktigt att du inte glömmer bort din tvättid. Då kan det nämligen gå så illa att du helt plötsligt inte längre kommer åt din tvätt. Tvättiden tar slut, någon annans tvättid tar vid vilket gör att din låsbricka inte längre fungerar till tvättstugan och vips står du utan din tvätt. Det var de Cheap Monday-jeansen.

På helgerna kan du inte tvätta. Då har du annat för dig och alla tvättider är dessutom uppbokade. På morgonen kan du inte tvätta för då öppnar tvättstugan försent och du måste till jobbet. På dagen kan du inte tvätta för då jobbar du. På kvällen kan du tvätta ibland, vissa kvällar.

Det är mycket svårt att hitta en tid som passar för tvätt och det är inte roligt att tvätta. Om du hela tiden ursäktar dig från saker för att du måste tvätta kanske folk tror att du tycker det är roligt att tvätta men det är det inte. Detta gör att du ibland faktiskt hoppar över tvättider. "Jag behöver inte tvätta riktigt ännu", tänker du men det är fel. Du behöver alltid tvätta. Nu får du på grund av ditt högmod gå en vecka i vrängda, återanvända reservkalsonger.

Tänk på tvättiden, så att du helgar den.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag känner ingen som lägger ner så mycket energi på att tvätta och att tänka på att tvätta som du gör. Det är coolt.

Texas sa...

Det är inte coolt. Det är töntigt.
Om aron råkade boka tvättid på hans egen bröllopsdag så skulle han välja att tvätta istället för att gifta sig. Det är en sjuklig pryl det där. Det är en sinnessjukdom.
DU ÄR GALEN ARON!!

Per sa...

Jag bara går in i tvättstugan, är den tom tvättar jag, annars väntar jag. Sen kommer nån och knackar på dörren och säger att det är klart och att han vill tvätta nu. Då får han det. Ah, vad enkelt och okomplicerat det är att tvätta ändå!