onsdag, maj 02, 2007

Mars lika tuff som vanligt

Äntligen är hon tillbaka efter ett av USA:s sedvanligt märkliga uppehåll. Är det någon som har någon koll på hur amerikanarnas teve-kalendrar fungerar egentligen? Säsong tre av Veronica Mars har verkligen inte hållit samma höga klass som ettan och tvåan och en säsong med Veronica som nybliven FBI-agent, vilket vissa fans skvallrat och skrikit om, hade då jag välkomnat.

Det blev en riktig kärleksupplösning till toner av Phoenix Rally som var ganska lyckad. Därtill levererades några flirtar med Big Lebowski som kommit att bli en återkommande referens. Pulp Fiction-spoofen med paintball-geväret blev dock lite för mycket för mig. Och på tal om referenser ser jag verkligen fram emot nästa veckas Debasement Tapes, en klockren parafrasering av Bob Dylan och The Bands magnifika The Basement Tapes.

Frågan är nu: Om detta blir sista säsongen, hur ska manusförfattarna knyta ihop säcken på ett snyggt sätt? Det verkar inte bli något mer stort mysterium hur som helst eftersom inget presenterades i veckans avsnitt och de redan avverkat två stycken den här säsongen.

1 kommentar:

Fröken J sa...

HAH! Gissa om jag bloggat om samma sak i dag!