tisdag, maj 22, 2007

Ägg och socker

Varsågod, ett recept som skulle göra självaste Elvis avundsjuk.

  • 1 ägg
  • 1 dl socker
Vispa ägget och sockret länge. Servera i glas.






















Varning! Delikatessen kan ge biverkningar i form av grav ångest.

7 kommentarer:

Texas sa...

Fniss.
Du är så lättpåverkad Aron.
Det ser faktiskt ännu äckligare ut på bild än i tanken.

Anonym sa...

Framtida fetma i ett glas.

/ Mattias

Fanny Lundstedt sa...

Fetma på glas...mmmmm.

Men...
Ett helt ägg? Det blir godare utan vitan. Det är ändå i gulan allt fett sitter, det är fettet man vill åt!

Och då behövs inte heller brutala en DECILITER socker, det räcker med tre fyra matskedar. Eller det kanske är en deciliter...det finns ingen logik i de svenska måttsatserna!!

Samt: ordverifiering är en festlig företeelse. Blir det någonsin ett riktigt ord? Nedan står att läsa: ujbrja eller möjligen ujbrjq.

Det var det första, jag skrev det andra. Gör nytt försök nu, med ett tveklöst uarcj.

Terry sa...

Det där är verkligen fundamentalt motbjudande. Jag blir lite sugen, faktiskt.

SB sa...

Gott, och nyttigt. Win win!

Jag fick "cuoign" på min ordverifikation. Lite som om man skulle försöka skriva "coin" i ett sms på fyllan. Varför man skulle göra det vet jag inte - kanske har man en vän på irland som samlar på tvåkronor...

linus. sa...

ägg är bra, socker är bra. jag är ett fan av förkalkningar.

tack förresten att du outade min patetiska blogg. nu är jag en av er andra. det känns... fint.

Aron sa...

Det var så lite så.